Hoe de naam van deze luxe horlogemerken uit te sprekenEen uurwerk kopen kan een fluitje van een cent zijn, maar het uitspreken van de merknaam lijkt een beetje moeilijk. Als je een horloge koopt, moet je weten hoe je het moet uitspreken. Je moet duidelijk zijn met je accent terwijl je de naam uitspreekt van de naam van dit luxe horlogemerk. Het uitspreken van de namen van de merken is veel eenvoudiger dan u denkt.

TAG Heuer- (tag hoy-er)

Het Zwitserse merk staat bekend om innovatie, prestaties en precisie. Het bracht passie en prestige over door hun verbluffende creaties. Het merk heeft onlangs een ultramodern smartwatch gelanceerd - TAG Heuer Connected.

Longines- ( gazon- zheen )

Dit merk staat bekend om het assortiment horloges van 'Aviator' en regeert de horloge-industrie met de meest elegante uurwerken. Een in Zwitserland gevestigd bedrijf werd in 1832 opgericht door Auguste Agassiz. Aishwariya Rai Bachchan promootte echt het DNA van het merk - " Elegance is an Attitude ".

Piaget- (pi-yah-jay)

Piaget staat op de 6e plaats van meest prestigieuze juwelen en is sinds de 20e eeuw een van de oudste horlogemakers. De naam is net zo interessant als de collectie horloges. Met de exclusieve ontwerpen en uitstekende uurwerken was het merk een van de eersten die het dunste handgewonden mechanische horloge ter wereld lanceerde.

Chopard- (Show-paar)

Het merk heeft een eigen lijn zakhorloges en dameshorloges. Opgericht door Louis-Ulysse Chopard in 1860, heeft het merk een uitgelezen collectie uurwerken die zeker in je wensenlijstje vallen.

Jaquet Droz (Jack-we-dRoz)

De geest van innovatie komt echt tot uiting in de Jaquet Droz-collectie uurwerken. Opgericht door Pierre Jaquet-Droz, produceert het bedrijf wereldberoemde horlogemechanismen. De horloges staan bekend om hun kunstzinnige kenmerken en lovertjes die de persoonlijkheid van de Automerk horloge drager versterken.

Bvlgari - (Bull-gar-ee)

Een merk bezit niet alleen horloges, maar heeft ook juwelen, accessoires, geuren en hotels in handen. Het merk vervaardigt een zeer gecompliceerd mechanisme en ontwikkelt onderdelen van kalibers. Het staat bekend om het maken van geometrische uurwerken.

Tissot - (Tee-soh)

Tissot is de officiële tijdwaarnemer van sport geweest. De diversiteit van de collectie is geworteld in het betrouwbare Zwitserse erfgoed. De collectie spreekt de elegantie uit die in elk uurwerk is afgebeeld. De glamour van de horloges is exclusief stralend en vet. Ontstaan met een nieuwe serie motorcollecties genaamd 'Moto GP', is het horloge uitgegroeid tot een van de meest favoriete motorrijders ter wereld.

Met innovatie en creativiteit hebben de merken een sterke positie in de markt ingenomen. De inhoud helpt dragers de namen van de merken correct uit te spreken.

De auteur van de inhoud is een horlogeblogger. Hij houdt ervan om nieuwe horloges uit te proberen en deelt zijn ervaring met de wereld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe de naam van deze luxe horlogemerken uit te spreken”

Leave a Reply

Gravatar